Blues Angels

Blues Angels

Blues, soul, gospel en rock: de ideale genres voor deze drie engelenstemmen.
do. 22 november 2018 om 21u. – inkom €18

Een vrouw-manschap: blond, zwart, Nederlands, Belgisch, wild en ingetogen die samen een ervaring delen nl. jarenlang ondergedompeld geweest te zijn in de binnenlandse en buitenlandse rootsmuziek. De liefde voor soul en blues is bij elk optreden voelbaar, van een song die het midden van je hart raakt naar een bevrijdend gevoel van herkenning. Een optreden dat lang in je hoofd, je hart en je buik blijft hangen.
Veel doorleefde bluesmusici zullen instemmend knikken wanneer je hoort dat rootsmuziek niet alleen een expositie van tranen en treurnis hoeft te zijn, maar ook in krachtig vierstemmig zangwerk de liefde voor het leven kan bezingen. Ondersteund door een onmisbaar Hammondorgel en inspirerend gitaarwerk geeft dit gezelschap geen mistroostige aanblik. Integendeel! De kracht zit hem in de stemmen die vanuit het buikgevoel komen, zoder al te veel franjes maar gepuurd uit jarenlange podiumervaring.
Blues Angels, zijn anders dan hun naam laat vermoeden, geen zweverig engelengezang, maar pure roots en kracht.
Ze laten geen traditionals onberoerd en staan met een uitgebreid repertoire en de nodige persoonlijke toets klaar voor een fel te smaken optreden.

Bandleden:
An de Bruijn (Zang en percussie)
Kathleen Vandenhoudt (Zang en percussie)
Pascale Michiels (Zang en percussie)
Jan de Bruijn (Zang en gitaar)
Pieter van Bogaer (Piano, Hammondorgel, Percussie Bas)